Mire számítsunk ma?

Az M3-as autópályán, 
– az M35-ös autópálya csomópontjánál, 186-os és a 187-es km között útépítési munkák miatt a belső sávot mindkét irányban lezárták. 
–  Vásárosnamény felé, Füzesabony és Mezőkövesd között mozgó tereléssel tisztítják az útburkolatot. A 119-es és a 128-as km között a belső sávban dolgoznak. Fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett szakaszon! 
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M5-ös autópályán,
– az örkényi és a lajosmizsei csomópontok között burkolat felújítás miatt az 54-es és az 59-es km között a Röszke felé tartókat a belső sávba és az ellenkező oldal belső sávjába terelik, míg a főváros felé tartókat a külső és a leálló sávra irányítják. 
– Kecskemét térségében, a 79-es és a 87-es km között zajvédő falat építenek, illetve a burkolatot javítják. A főváros felé haladókat a belső sávba illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Röszke irányába a külső és a leálló sáv járható. 
– a műszaki átjárókat takarítják az országhatár felé vezető oldalon. Az M51-es csomóponttól az Újhartyánig terjedő szakaszon belül, reggel 9 és délután 3 óra között a 17-es és a 38-as km között helyenként a belső sávot időszakosan lezárják. Továbbá, Kiskunfélegyháza térségében a 100-as és 120-as km között, reggel fél 8-tól, délelőtt fél 11-ig, valamint a Szeged és Röszke határátkelő között, a 170-es és 174-es km között, fél 9-től, délután 3-ig a belső sávot zárják le. 
– Budapest felé, Ócsa térségében a 28-as km-nél levő hídon karbantartók dolgoznak. Reggel 9-től, délután 3-ig váltakozó sávlezárás követel figyelmet az autósoktól. 
– burkolatjavítást végeznek napközben mozgó tereléssel, sávzárással Budapest felé, az Örkény és Újhartyán közti szakaszon a 45-ös és 51-es km között, valamint Röszke felé, Kecskemét előtt a 70-es és 72-es km között.  
– Röszke felé, a Szatymazi pihenőhely és a Szeged-nyugat csomópont közti szakaszon mozgó tereléssel bukolatjeleket festenek. A 150-es és 162-es km között felváltva zárják a belső és külső sávot a munkavégzés idejére. 
– a sérült szalagkorlát elemeket cserélik ki, ezért a Balástya csomópont közelében a 148-as km-nél, Budapest felé a belső sávot zárják le 11-től, 13 óráig.
(Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Az M6-os autópályán,
– a főváros irányába, a 164-es és a 161-es km között aszfaltoznak, a külső és a leálló sávot lezárták.
– az alagútláncban mindkét irányban biztonsági gyakorlatot tartanak, ezért a mai napon délután 6 és éjfél között az autópálya egy szakaszát lezárják. Pécs felé Bátaszék és Somberek (Véménd) között lesz lezárva, Budapest felé pedig Mohács és Bátaszék között.  A kerülőút Bátaszék és az M60-as autóút között, Mohácson keresztül, az 56-os, majd az 57-es főút, valamint az 56-os főút és a Véménd közötti alsóbbrendű út.
(Forrás: Mecsek Autópálya Zrt.)

Az M30-as autópályán, 
– Miskolcnál, a 3-as főúti körforgalom feletti hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. Az M3-as autópálya felé a 29-es és a 30-as km között, egy közel 1 km-es szakaszon, a külső sávot elkerítették a forgalom elől.  
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M31-es autópályán,
– az M3-as autópálya felé Kistarcsa térségében a 3-as km-nél a külső sávot lezárták.
– a Kerepesi völgyhídon a 6-os km-nél az M0-s felé csak a belső sáv használható, a külső sávot lezárták. 

Az M35-ös autópályán, a 2-es és a 4-es km között csomópont építési munkákat végeznek, ezért mindkét irányban sávelhúzással terelik a forgalmat. 
(Forrás: MKIF Zrt.)

Az M70-es autópályán, műszaki meghibásodás miatt mindkét oldalon lezárták a Kerka pihenőhelyet. 
(Forrás: MKIF Zrt.)

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!