74 éves ittas női sofőrrel intézkedtek a rendőrök

Lakossági bejelentés érkezett, hogy egy autó bizonytalanul, úgymond faltól-falig közlekedik Miskolcon. A rendőrök egy 74 éves ittas, női sofőrrel szemben intézkedtek.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 74 éves nővel szemben. A gyanúsított 2022. szeptember 4-én 14 óra körül Miskolcon, a Kazinczy Ferenc utcában autóját ittas állapotban vezette, úgy, hogy mellette ült 80 éves férje is. A rendőri intézkedést lakossági telefon előzte meg, a bejelentők ugyanis jelezték, hogy egy kocsi a „faltól-falig” közlekedik, erősen bizonytalan a sofőr koordinációja.

A bejelentést követően a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei ellenőrzés alá vonták a járművet és vezetőjét. A 74 éves nővel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott.ittasplakát

A rendőrök felhívják a járművezetők figyelmét, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!

Szöveg és fotó forrása: Police.hu