Úton folyó munkálatok nehezítik a közlekedést


Az M5-ös autópályán 
– Kecskemét közelében két műszaki átjárót bontanak. 8-tól 10-ig a 80-as km-nél dolgoznak és zárják le a belső sávot. Ezt követően 10.30 és 12.00 óra között a 86-os km környezetében folytatódik a munka ugyancsak a belső sávok zárása mellett. 
– Az elválasztó sávot kaszálják a főváros felé vezető oldalon Szeged és Kistelek, illetve Kiskunfélegyháza és Kecskemét között. A mozgó terelés mellett végzett munka során a belső sávot lezárják. (7.40-től 14.40-ig)
– Burkolatjeleket festenek ma Kistelek térségélben. Röszke felé a 133-138 km között, Budapest irányába a 146-143 km között készüljenek sávlezárásra. (9.00-től 13.00-ig)

Az M6-os autópályán, az alagútláncban hídjavítás miatt, 168-as és a 169-es km között a Pécs felé vezető sávokat lezárták. A forgalmat az ellenkező, főváros felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sávon lehet közlekedni. 

Az M8-as autópályán, a Pentele-hídon a dilatációs szerkezetet javítják. Az M6-os autópálya felé vezető oldalon a 81-es km-nél a belső sávba terelik a járműveket. 

Az M30-as autópályán,
– Miskolcnál, a 3-as főúti körforgalom feletti hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. Az M3-as autópálya felé a 29-es és a 30-as km között, egy közel 1 km-es szakaszon, a belső sávot elkerítették a forgalom elől.  
– az országhatár irányába, Encs közelében egy korábbi balesetnél megsérült a védőkorlát. A 65-ös km-nél a belső sávot lezárták.  

Az M31-es autópályán,
– az M3-as autópálya felé Kistarcsa térségében a 3-as km-nél a külső sávot lezárták.  
– a Kerepesi völgyhídon a 6-os km-nél az M0-s felé csak a belső sáv használható, mert a külső és a leállósávot is zárva tartják.  
– a 7-es km-nél burkolatjavítás miatt a külső sávot lezárták, az M0-s felé tartó oldalon. A forgalom a két belső sávon halad. 

Az M35-ös autópályán, a Berettyóújfalu felé vezető oldalon, az 1-es km közelében csomópontépítés miatt a forgalmat sávelhúzással terelik.  

Az M70-es autópályán műszaki meghibásodás miatt mindkét oldalon lezárták a Kerka pihenőhelyet. 

Az M44-es autóúton, az 51-es km-nél a Hármas-Kőrös hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. Kunszentmárton térségében a Tiszakürt felé vezető oldalt lezárták. Az 54-es és a 49-es km között a forgalmat a Békéscsaba felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. 

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!