Felismerhetetlenségig roncsolódott a kamion

Ráfutásos balesetet szenvedett két kamion az M1-es autópálya huszonnyolcas kilométerszelvényénél, Zsámbék térségében, a Budapest felé vezető irányban, ma délelőtt.

Az ütközés következtében a hátsó kamion sofőrje az összeroncsolódott vezető fülkébe szorult. A balesethez az érdi és a törökbálinti hivatásos, valamint a bicskei önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik két oldalról, feszítővágó berendezést használva szabadították ki a sofőrt.

Fontos információ az M1-es autópályát használóknak, hogy Budapest felé a 28-as km-nél a korábbi baleset helyszínén nem sokkal ezelőtt megnyitották a belső sávot, így a több órája a torlódásban veszteglők is megindulhatnak.
Várhatóan rendőri felvezetéssel megindítják majd a járműveket majd az autópályán a bicskei kijárattól is.
A torlódás továbbra is több km-es, a várakozó járműoszlop hossza tatabányáig ér.
Érdemes már korábban Tatánál, vagy Tatabányánál letérni, de a terelőútként használt 1-es főút is telített, ott is jóval hosszabb menetidővel számoljanak!
A Győr irányából személyautóval érkezők a 85-ös jelű kijáratnál kihajtva, a 13-as főút – Kisbér – 81-es főút – Székesfehérvár – M7-es autópálya útvonalon tudják kikerülni az M1-autópályán lévő több km-es torlódást.

Szöveg forrása: Katasztrofavedelem.hu, Utinform.hu

Fotó forrása: Érd HTP