Úton folyó munkálatok az M3-as autópályán

Folytatódnak a terelőelem javítási és sövényvágási munkák az M3-as autópálya több szakaszán július 4. és július 20. között.

Az M3-as autópályán a  terelőelem javítási munkákat július 5. és július 20. között végzik a Budapest felé vezető oldal 12-es és 18-as kilométerszelvények közötti szakaszán. Ebben az időszakban Budapest irányába sávelhúzással továbbra is két sávon haladhat forgalom és ezen a szakaszon 80 km/órás sebességkorlátozást alkalmaznak. A sövényvágást július 4. és július 8. között, hétfőtől péntekig végzik a karbantartók, ezalatt, 8 és 16 óra között a forgalom az érintett helyszíneken ideiglenesen egy sávra szűkül, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának csökkentéséért időben és egymást segítve soroljanak be a maradó forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.