Péntek reggeli körültekintés autópályáinkon

Útinform hírek

2022.07.01-jén:

Az M3-as autópályán,
– Mogyoródnál tegnap befejezték a munkát, így Budapest felé elbontották a terelést, a 23-as és a 17-es km között már forgalomterelés nélkül lehet haladni.
– Mezőnagymihálynál egy hidat javítanak. Budapest felé a 139-es jelű mezőnagymihályi kijárat után, a 138-as és a 137-es km között a belső sávot elkerítették a forgalom elől. 
– Görbeházánál, az M35-ös autópálya csomópontjánál építési munkák miatt a 187-es km-nél egy rövid szakaszon sávelhúzással terelik a főváros felé tartókat. Az ellenkező oldalon a leálló sávot tartják lezárva.
– Budapest felé, Őr és Ófehértó között három szakaszon is a növényzetet kaszálják, a leállósáv elkerítése mellett. 

Az M5-ös autópályán,
– a forgalomszámláló berendezések karbantartása miatt a főváros felé tartó oldalon délelőtt Táborfalva térségében, délután pedig Kecskemétnél a belső sávot lezárják. 
– az elválasztó sáv növényzetét kaszálják, valamint összeszedik az autókból kidobált szemetet. A Röszke felé tartó oldalon Balástya térségében dolgoznak, a munkaterületeknél szakaszosan lezárják a belső sávot a 143-as és a 153-as km között.  
– Röszke felé a Kecskemét és Lajosmizse közötti szakaszon a sövényt vágják le. A lassan haladó géplánc miatt fél 7-től délután fél 6-ig a belső sávot szakaszosan lezárják. 
  (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Az M30-as autópályán, Miskolc felé a 10-es km-nél burkolathiba miatt lezárták a külső sávot.  

Az M31-es autópályán,
– az M3-as autópálya felé Kistarcsa térségében a 3-as km-nél a külső sávot lezárták.
– a Kerepesi völgyhídon a 6-os km-nél az M0-s felé továbbra is csak két szűkített sáv használható a lezárt szakasz mellett. 

Az M35-ös autópályán, a Berettyóújfalu felé vezető oldalon, az 1-es km közelében csomópontépítés miatt a forgalmat sávelhúzással terelik.

Az M43 autópályán, a 31-es km-nél lévő Kéthalmi pihenőt javítási munkák miatt mindkét oldalon lezárták. 

Az M70-es autópályán, Tornyiszentmiklós felé lezárták a 14-es km-nél lévő Csörnyeföldi pihenőt, mert meghibásodott a vizesblokk.

Kiemelt képünk illusztráció!