Úton folyó munkálatok miatt alakulhatnak ki torlódások

Az M1-es autópályán, a Rába hídon a burkolatot javítják. A 123-as és a 125-ös km között, Hegyeshalom felé a külső és a leállósávra terelik a járműveket. 

Az M3-as autópályán, Budapest felé, Mogyoród térségében a betonelemeket állítják helyre illetve cserélik. A 23-as és a 17-es km között a belső sávot lezárták, a forgalmat sávelhúzással a külső és a leálló sávra terelik. 

Az M3-as autópályán a 142-es km-nél levő Geleji pihenőt tegnap este megnyitották, ott újra lehet tankolni.

Fenntartási munkákat végeznek az M3-as autópályán, Budapest felé a 262-es és a 253-as km-nél, Nyíregyháza irányába pedig a 272-es és a 274-es km között. A munkaterületeknél a leálló sávot lezárják. 

Az M5-ös autópályán
– a főváros irányába, Örkény és az Inárcsi pihenő között, az elválasztósávot kaszálják. 8.00 órától 15.00 óráig szakaszosan a külső sávba terelik a járműveket.
– Röszke felé, Kecskemét elkerülő szakaszán a sövényt vágják. A 87-es és a 93-as km között mozgó terelés mellett szakaszosan a belső sávot elkerítik a forgalom elől.
– Kiskunfélegyháza térségében felújítják a burkolatot. Budapest felé a 104-es és a 110-es km között a külső- és a leállósávot lezárták, a járműveket a belső sávba terelik.
A lezárás és a terelés érinti a Kiskunfélegyháza-észak csomópontot is, de az M5-ös autópályára a fel- és a lehajtás továbbra is biztosított. 
  (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Az M31-es autópályán,
– az M3-as autópálya felé Kistarcsa térségében a 3-as km-nél a külső sávot lezárták. 
– a Kerepesi völgyhídon a 6-os km-nél az M0-s felé továbbra is csak két szűkített sáv használható a lezárt szakasz mellett.  

Az M35-ös autópályán, a Berettyóújfalu felé vezető oldalon, az 1-es km közelében csomópontépítés miatt a forgalmat sávelhúzással terelik. 

Az M43 autópályán, a 31-es km-nél lévő Kéthalmi pihenőt javítási munkák miatt mindkét oldalon lezárták. 

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!