Az energiaelnyelőnek csapódott

A Magyar Közút szigetszentmiklósi mérnökségének munkatársai az M6-os fővároshoz közeli szakaszán a belső sávban végzett mozgó terelés mellett szemétszedési munkákat folytattak az elválasztósávban. A munkaterület előtt két lépésben 80-as, illetve 60-as sebességkorlátozást vezettek be, erre külön előjelző autók hívták fel a figyelmet, útszűkületre, sávelfogyásra figyelmeztető táblák is kint voltak, illetve a dolgozókat védő energiaelnyelő modulon is minden villogót használtak a szakemberek, egy új digitális, távolról is jól látható kijelző is működött a gépen, illetve még korábban az autópálya felett található digitális táblán is előre jelezték a munkavégzést.
 
Egy jól belátható, egyenes szakaszról van szó, sokan ezért időben besoroltak, de néhányan az utolsó pillanatban kerülték ki a járműveket. Az egyik kisteherautó is ugyanezt a manővert hajtotta végre, a mögötte lévő autónak viszont már nem volt esélye és belecsapódott az energiaelnyelőbe. Ezt a gépre telepített kamera premier plánban rögzítette. Viszont az eszköz ellátta feladatát, nem sérült meg senki sem.Amíg kiért az @orszagosmentoszolgalat , a @katasztrofavedelem_hivatalos és a @police_hu , addig a szakemberek beültették őket a járművekbe.
 
Az energiaelnyelő így mehet a roncstelepre és a teherautó digitális kijelzője is megsérült. Kérjük, figyeljétek az előjelzéseket, a forgalmat, a környezetet, hogy ilyen esetek ne fordulhassanak elő.

Érdekesség 1: a 60-as sebességkorlátozásnál inkább 80-100 körüli tempóval mentek el a munkaterületnél az autók.
 
Érdekesség 2: havonta átlagosan 2 energiaelnyelőt törnek össze autósok.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.