Balesetek, torlódások!

Telítettek a sávok az M3-as autópályán Budapest felé, Gödöllőtől szakaszos lassulásra, kisebb torlódásra kell számítani. Hasonlóan a 10-es főúton is Pilisvörösvártól, a 11-esen Szentendrén, a 31-esen Maglódnál, az 51-es főúton Dunaharasztinál és a Csepel-sziget útjain. Torlódnak a járművek az M2-es autóúton Dunakeszitől, valamint az M7-es autópályán Törökbálint térségében.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé, Szigetszentmiklós és a Hárosi Duna-híd között torpannak meg a járművek. Hasonló a helyzet az északi szektorban, az M3-as autópálya csomópontjától a 11-es főúti végcsomópont felé, de az autóúton a forgalmasabb csomópontoknál mindkét irányban érdemes figyelmesen közlekedni, mert sokan hajtanak fel. 

Baleset történt az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a Hatvan kelet csomópont után nem sokkal. A 63-as km-nél a sérült jármű a leállósávon vesztegel, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Az M4-es autóúton a 26-os km-nél több jármű karambolozott Budapest felé, ez az oka a sávlezárásnak, torlódásnak. Számoljanak hosszabb menetidővel!

Az M6-os autópálya főváros felé vezető oldalán, Százhalombattánál két jármű ütközött össze. A 29-es km-nél lezárták a külső sávot.

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük