Jelentős torlódások az autópályákon

Az M7-es autópályán a Martonvásár csomópont közelében, hajnalban felborult kamion a 31-es km-nél. A szerelvény átszakította a belső szalagkorlátot, így mindkét irányt érinti a forgalomkorlátozás. A Balaton felé vezető oldalt lezárták és a forgalmat a 30-as jelű Martonvásár csomópontban kiterelik a 7-es főútra. Budapest felé a háromsávos szakaszon, pedig a legbelső és a középső sávot zárták le. Mindkét irányába torlódásra és jelentős menetidő-növekedésre készüljenek. 

Az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Duna-hídnál torpan meg a kocsisor. Az M1-es felé 5-10 perccel megnőtt a menetidő. Az északi szektorban, a 11-es főút felé a Megyeri-hídnál torlódnak a járművek.
 

Élénk a forgalom az M3-as autópályán, a főváros irányába. Bagtól szakaszosan lelassul a forgalom, az M0-s autóúti csomóponttól befelé telítettek a sávok, araszol a kocsisor. Lassú a haladás a 10-es főúton a solymári és az ürömi körforgalom között, valamint az 51-es főúton, Dunaharasztinál is megtorpan a kocsisor a főváros irányába.

Szöveg forrása: Utinform.hu

Kiemelt képünk illusztráció!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük