Felborult kamionjában vesztegel egy lengyel sofőr Abaújban

Sokan segítenének azon a sofőrön, aki Borsod megye abaúji részén vesztegel, a 3-as számú főút mentén – a szerencsétlen helyzetről szóló posztot már rengetegen megosztották a Facebookon. A férfi magánvállalkozó, sajátja a kamion, ami napokkal korábban az árokba borult a szlovák határ közelében fekvő Novajidránynál, de nem képez forgalmi akadályt: röviden összegezve ez lehet a magyarázata annak, hogy a járművet (egyelőre) senki nem vontatja ki a vízelvezetőből, tulajdonosa pedig nem hagyja hátra, inkább átmenetileg és rendkívüli kényelmetlenségek közepette benne él. Jó hír, hogy magánszemélyek állítólag élelmiszerrel ellátták.

A hozzászólók szerint ilyen helyzetben csak kifejezett megrendelésre avatkozik be mentőegység, ugyanis a vontatás nagyon drága és nem is egyszerű művelet, hiszen a kamion 40 tonnát nyom.

Információ és fotó forrása: civishir.hu

One thought on “Felborult kamionjában vesztegel egy lengyel sofőr Abaújban

  1. Egy hete árokban.
    Most jött a hír!
    A katasztrófások nem mennek, mert ez nem katasztrófa.
    A tűzoltóság se, mert nem ég a kamion, a rendőrség se, mert nem okoz közúti akadályt, az árokkal sincs baj, mert nincs árvíz! A kamionos pedi tölti fizetett szabadságát, vagy csúsztat! Nem is értem mire ez az értetlenkedés!☺

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük